Interpretit

Περιγραφή Έργου

Οι ανάγκες για διαγλωσσική επικοινωνία αυξάνονται συνεχώς και περιλαμβάνουν ευρύτατο φάσμα τομέων. Από επιστημονικά συνέδρια και εκδηλώσεις μέχρι επαγγελματικές συναντήσεις και ταξίδια.

Η Interpretit είναι εδώ για να σας προσφέρει ολοκληρωμένες και εξατομικευμένες υπηρεσίες διερμηνείας και μετάφρασης που ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις και τις ανάγκες του σύγχρονου επιχειρηματία και όχι μόνο.

Επαγγελματισμός, εχεμύθεια και ευελιξία είναι μερικές από τις αρχές που μας χαρακτηρίζουν και δημιουργούν στέρεα θεμέλια για εύρωστες και μακροχρόνιες συνεργασίες με τους πελάτες μας.

Είμαστε μια ομάδα πτυχιούχων επαγγελματιών διερμηνέων και μεταφραστών με μακρόχρονη εμπειρία και εξειδίκευση που αποφάσισαν να ενώσουν τις δυνάμεις τους με πρωταρχικό μέλημα και σκοπό την παροχή αξιόπιστων διαγλωσσικών υπηρεσιών υψηλής ποιότητας.

Για εμάς η γλώσσα δεν αποτελεί εμπόδιο αλλά γέφυρα επικοινωνίας. Είμαστε εδώ για να διασφαλίσουμε ότι το μήνυμά σας θα ακουστεί δυνατά, καθαρά και με ακρίβεια σε οποιαδήποτε μορφή, γραπτή και προφορική

Η επικοινωνία σήμερα δεν είναι μόνο δικαίωμα. Είναι ανάγκη και δεν τη διαπραγματευόμαστε!

  • Ημερομηνία: 22 Μαρτίου 2014
  • Πελάτης: Interpretit
  • Κατηγορία: website