Δοκιμάστε δωρεάν το Softone ERP

Softone

Soft1 Open Enterprise ERP

Αλλάξτε τον τρόπο που κάνετε τη δουλειά σας!

Η SoftOne δημιούργησε την πρωτοποριακή έκδοση λογισμικού Soft1 Open Enterprise που αλλάζει τα δεδομένα στο μοντέλο λειτουργίας των σύγχρονων επιχειρήσεων. Το Soft1 Open Enterprise ERP αποτελεί την ιδανική λύση μηχανογράφησης, συγκεντρώνοντας όλα όσα χρειάζεται η επιχείρηση σας από ένα σύστημα και ακόμη περισσότερα. Με ενότητες που καλύπτουν όλες τις δραστηριότητες, ενσωματωμένες δυνατότητες CRM, αλλά και ισχυρά εργαλεία Reporting και Business Intelligence, το Soft1 Open Enterprise ERP αποτελεί τη σίγουρη βάση για ανάπτυξη και επιχειρησιακή καινοτομία.

Soft1 Open Enterprise CRM

Βρεθείτε δίπλα στους πελάτες σας!

Το Soft1 Open Enterprise CRM αποτελείμία σύγχρονη και ολοκληρωμένη λύση που βοηθάει την επιχείρηση σας να «συνδεθεί» με τους πελάτες της και να κατανοήσει σε βάθος τη συμπεριφορά τους, εξυπηρετώντας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τις ανάγκες τους. Η εφαρμογή Διαχείρισης Πελατειακών Σχέσεων της SoftOne προσφέρει όλα όσα χρειάζεστε για να εφαρμόσετε αποτελεσματικές στρατηγικές marketingκαι πωλήσεων, να διαχειριστείτε αποτελεσματικά νέες ευκαιρίες πώλησης και να αυξήσετε το βαθμό εξυπηρέτησης των πελατών σας.

Soft1 Open Enterprise BOOKS

Λογιστική διαχείριση στο Cloud!

Το Soft1 Open Enterprise BOOKS αποτελεί μία ολοκληρωμένη λύση λογιστικής διαχείρισης που υποστηρίζει ιδανικά τη λειτουργία οργανωμένων λογιστικών γραφείων, εξυπηρετώντας παράλληλα τις ανάγκες τήρησης βιβλίων ελεύθερων επαγγελματιών. Διατιθέμενη με τη μορφή συνδρομητικής υπηρεσίας Software as a Service, η Cloud υπηρεσία της SoftOne μειώνει το κόστος λειτουργίας της επιχειρηματικής σας δραστηριότητας, επιτρέποντας σας να διαχειριστείτε αποτελεσματικά κάθε λογιστική εργασία από όπου και αν βρίσκεστε, με τη χρήση οποιασδήποτε συσκευής!

Δοκιμάστε δωρεάν το Softone ERP