Σ.Α.Ο.Π. Χαλκιδική

Περιγραφή Έργου

Η Συνεταιριστική Αγροτική Οργάνωση Παραγωγών Καλυβών, αποτελείται από πέντε οικογένειες. Τρείς γενιές αγροτών που με μεράκι και σκληρή δουλειά καταφέραμε σήμερα να παράγουμε 3.000 τόνους πράσινης ελιάς Χαλκιδικής με σεβασμό στη γη.


Ο συνεταιρισμός μας στηρίζεται στην επεξεργασία μόνον των δικών μας ελιών, όπου με τη βοήθεια της τεχνογνωσίας και της εμπειρίας των συνεργατών μας, καταφέρνουμε να παράγουμε υψηλής ποιότητας προϊόντα. Άλλωστε δεν είναι τυχαίο,που μεσα σε τρία χρόνια, που έχουμε ξεκινήσει, έχουμε αποκτήσει ήδη όνομα και στην Ελληνική αλλά και στην Ευρωπαϊκή αγορά.


Όλα τα προϊόντα της οργάνωσης μας πληρούν τις εθνικές και διεθνείς νομοθετικές προδιαγραφές της ασφάλειας και της υγιεινής των τροφίμων. Καλλιεργούμε συνολικά 50.000 ελαιόδεντρα ,σε περίπου 2.000 στρέμματα ιδιόκτητης γης, εφαρμόζοντας όλες τις σύγχρονες μεθόδους καλλιέργειας GLOBALGAP και ISO 22000:2005. Έχουμε επενδύσει συνολικά πάνω από 2.000.000 ευρώ, τα τελευταία δέκα χρόνια, για τη σωστή εφαρμογή όλων των σύγχρονων μεθόδων καλλιέργειας.

  • Ημερομηνία: 5-2015
  • Πελάτης: Συνεταιριστική Αγροτική Οργάνωση Παραγωγών Καλυβώ
  • Κατηγορία: website , Eταιρική Tαυτότητα
  • Σχετικά Άρθρα