Σχεδιασμός Ιστοσελίδων


Κατασκευή Ιστοσελίδας
Κατασκευή e-shop
Κατασκευή Portal
Google Services
Social Management
Καμπάνιες Προώθησης

Κατασκευή Ιστοσελίδας

Επαγγελματικός σχεδιασμός και κατασκευή ιστοσελίδων σύμφωνα με τις ανάγκες τις δικές σας, των πελατών σας, τους στόχους τους οποίους θα θέσετε και με σκοπό την μετατροπή των επισκεπτών σε πελάτες και κατά συνέπεια την αύξηση των κερδών σας.
Δεν πρέπει να ξαχνάμε πως οι ιστοσελίδες θα πρέπει να αποφέρουν κέρδη και να επιτυγχάνουν γρήγορη απόσβεση των χρημάτων που επενδύθηκαν για την ανάπτυξη και τη διαφήμισή τους.
Ο ιστοχώρος σας είναι το ψηφιακό πρόσωπο της επιχείρησής σας. Αυτό το ψηφιακό πρόσωπο είναι η πρώτη και πολλές φορές η μόνη πιθανότητα για να δημιουργήσετε μία εντύπωση στα μάτια εκατομμυρίων καταναλωτών του διαδικτύου. Λέγεται ότι οι επισκέπτες διαμορφώνουν τη γνώμη τους για μία ιστοσελίδα μέσα σε 6 ή 7 δευτερόλεπτα. Επομένως θα πρέπει ο ιστοχώρος μας μέσα στο ελάχιστο αυτό χρονικό διάστημα να πείσει τους επισκέπτες του ότι βρήκαν έναν δικτυακό τόπο που ανταποκρίνεται στις προσδοκίες τους, εμπνέει εμπιστοσύνη και τους παρέχει αξία.

Κατασκευή e-shop

Ένα e-shop δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από ένα φυσικό κατάστημα. Η κατασκευή eshop θα πρέπει να επιτυγχάνει ακριβώς αυτό: να μεταφέρει το φυσικό σας κατάστημα στο διαδίκτυο. Δεν υπάρχει αμφιβολία πως η αποτελεσματική κατασκευή eshop πρέπει να αναδεικνύει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τα προϊόντα, τις υπηρεσίες και τη δυναμική της επιχείρησής σας, έτσι ώστε να έχετε την εκτιμώμενη αύξηση πωλήσεων.
Το ηλεκτρονικό κατάστημα, είναι η επόμενη κίνηση, για επιχειρήσεις που ακολουθούν την τεχνολογία και επιθυμούν τη διεύρυνση του πελατολογίου τους.

Κατασκευή Portal

Μία διαδικτυακή πύλη ή web portal αποτελείται από μία συλλογή ιστοσελίδων με θεματικές ενότητες ποικίλης ύλης ή συγκεκριμένης θεματικής ενότητας στοχεύοντας στην ενημέρωση του χρήστη.
Οι δυνατότητες ενός τέτοιου συστήματος πρέπει να είναι τέτοιες ώστε να επιτρέπουν την ανάπτυξη και επεκτασημότητα αυτού με τη χρήση πολλαπλών εφαρμογών και τη διαχείρισή του μέσα από ένα ολοκληρομένο και εύχρηστο περιβάλλον χειρισμού.

Google Services

Ενημερωθείτε για το seo (βελτιστοποίηση ιστοσελίδας) και αυξήστε την επισκεψιμότητα της ιστοσελίδας σας επιλέγοντας το seo.

Τι είναι το SEO (Search Εngine Οptimization);

Το SEO (Βελτιστοποίηση Ιστοσελίδας για τις Μηχανές Αναζήτησης) αναφέρεται σε όλες εκείνες τις διαδικασίες, επεμβάσεις που χρειάζονται να γίνουν στην δομή και το περιεχόμενο της ιστοσελίδας σας ώστε το περιεχόμενό της να είναι όσο το δυνατό πιο φιλικό στις μηχανές αναζήτησης (sef), με στόχο την υψηλή κατάταξη του site σας και την αύξηση της επισκεψιμότητας της ιστοσελίδας σας μέσω οργανικών αποτελεσμάτων (seo). Δηλαδή αποτελέσματα χρηστών του Internet που ψάχνουν στις μηχανές αναζήτησης (serp) (google, yahoo, bing) με τις λέξεις κλειδιά (keywords) που αφορούν την επιχείρησή σας, τα προιόντα σας ή τις υπηρεσίες σας. Η βελτίωση των σελίδων (seo) είναι μια χρονοβόρα και περίπλοκη διαδικασία, που όμως έχει θεαματικά αποτελέσματα εφόσον γίνει σωστά και μεθοδικά από ανθρώπους που γνωρίζουν καλά το αντικείμενο. Με την βελτιστοποίηση των ιστοσελίδων σας για τις μηχανές αναζήτησης (Google, Yahoo, Bing) αυξάνετε την επισκεψιμότητα στην ιστοσελίδα σας, με αποτέλεσμα να βοηθάτε την εταιρεία σας να ξεπεράσει τα στενά όρια της ελληνικής αγοράς, να αυξήσει τις πωλήσεις της και να επεκταθεί στην ευρωπαϊκή αλλά και στη διεθνή αγορά.

Ένας σημαντικός παράγοντας για την επιτυχία της ιστοσελίδας σας είναι τα στατιστικά που συλλέγεται για αυτή.Ο καλύτερος τρόπος για να κατανοήσετε ποιο είναι το κοινό της ιστοσελίδας σας είναι να χρησιμοποιήσετε το Google Analytics, το οποίο μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε εντελώς δωρεάν.

Social Management

Τα δίκτυα κοινωνικής δικτύωσης ξεκίνησαν ως παιχνίδι! Σήμερα όμως έχουν εξελιχθεί σε ένα από τα πιο αποτελεσματικά εργαλεία επικοινωνίας.

Στη econnect σχεδιάζουμε και διαχειριζόμαστε με προσοχή τη στρατηγική της επιχείρισης σας στα Social Media, έτσι ώστε το κοινό σας να ψυχαγωγείται αλλά και να έρχεται σε επαφή και σύνδεση με τα προϊόντα σας!

Κάθε προϊόν ή επιχείριση πρέπει να έχει φωνή στα Social Media!
Οι λέξεις - κλειδιά είναι: Περιεχόμενο – Συνάφεια - Στρατηγική

Οι υπηρεσίες μας:

  • Σχεδιασμός και ανάπτυξη Social & Digital Media εκστρατειών
  • Υλοποίηση και παρακολούθηση των ενεργειών
  • Σχεδιασμός στρατηγικής Social Media & Digital Media Marketing, που θα μεγιστοποιούν το reach & το engagement
  • Διαχείριση πολλαπλών σελίδων κοινωνικής διδκτύωσης σε καθημερινή βάση
  • Διαχείριση κρίσεων

Καμπάνιες Προώθησης Ιστοσελίδας

Ιστοσελιδες που μπορούν να φτάσουν ψηλά στο Google.

Η προώθηση ιστοσελίδων σίγουρα αναφέρεται στην κατάταξη στο Google & το S.E.O. αλλά αυτά είναι μόνο ένα μέρος της στρατηγικής προώθησης. Τα βήματα που ακολουθούμε είναι εξειδικευμένα για κάθε ιστοσελιδα & περιλαμβάνουν δικτύωση με social media, διασύνδεση με άλλες ιστοσελιδες, ακόμα & την ανάληψη πολυδιάστατης online διαφημιστικής καμπάνιας. Έχουμε τη τεχνογνωσία να κάνουμε την ιστοσελιδα σας νούμερο ένα στο διαδίκτυο & έχουμε τη συνέπεια να είμαστε δίπλα σας σε κάθε βήμα.